Ugens billede – Grisling i solnedgang

De fleste tænker nok på foråret eller sommer, når de ser et billede som dette. Det gør jeg også på grund af det varme lys og det grønne græs. Men rent faktisk er billedet taget sidst på eftermiddagen engang i midten af november måned. En måned senere var der 10cm sne over hele landet. Det var i 2009, hvor jeg var ude og køre en tur med en anden fotograf, hvor vi til sidste endte ved Laven tæt på Ry, hvor der er en indhegning med fritgående gris.

Jeg har været forbi Laven flere gange, da søen i Laven ligger tæt på stationen, så det har været muligt for mig, at tage toget derud. Det var dog første gang, at jeg bevægede mig over til grisene, for at fotografere dem. De små grise var rigtig nysgerrig, og kom helt tæt på hegnet, men de var meget nervøs, så en pludselig bevægelse fik dem til at løbe væk, blot for at vende tilbage et halvt minut efter. Jeg fik en stribe billeder derude, men dette og et andet billede, var klart de billeder, som skilte sig ud. Billedet er taget med min 300mm objektiv, som jeg købte kort forinden.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*