Ugens billede – Impalaer og zebraer fra Kruger National Park

Safari in Kruger National Park - Satara Rest Camp, Kruger National Park, South Africa, 2013

Nu er det vist også snart ved at være tid til, at jeg får vist nogle billeder fra min tur i august til Kruger National Parken i Sydafrika. Idag vil jeg vise to, og forhåbentlig inden så længe, kan jeg lave et par længere post med en beskrivelse af turen og en stribe billeder. Hvis I altså har lyst til at se det.

Billedet er taget på dag 8 af turens 15 dage. Og efter 8 dage har man set de fleste dyr adskillige gange, så man må prøve at være kreativ. Jeg begyndte derfor at arbejde mere med dybdeskarpheden, og gerne i forbindelse med store flokke af dyr. Det kom der disse to billeder ud af. Serien kunne sikkert fortsætte mere flere andre dyr.

Et andet lidt ligende billede, er af zebraene herunder. Indtil jeg får lagt flere billeder frem fra denne tur, så kan I kigge på dem jeg tog for 2 år siden. De er delt op i en del 1 og en del 2.

Safari in Kruger National Park - Satara Rest Camp, Kruger National Park, South Africa, 2013

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*