Ugens billede – Josh Alexander

Med Josh Alexander i studiet

Den seneste tid har jeg fotograferet flere basketball kampe, hvilket jeg syntes er rigtig fedt. Det er dog ikke kun basketball spillere i kamp, at jeg har fotograferet. Sidste sæson havde Bakken Bears en amerikansk spiller ved navn Josh Alexander. En dag til et arrangement spurgte jeg ham, om han kunne være interesseret i at få taget nogle billeder i studie, og det var han klar på. Ovenstående var et af billederne, som der kom ud af det. Se flere billeder fra aftenen via linket her

Jeg er specielt glad for dette billede. Det signalere måske ikke så meget basketball, men jeg kan godt lide den begrænsede lyslægning på hans ansigt. Det var en teknik, som jeg havde set udført på et fotokursus, jeg havde været på kort forinden. Et lysdiagram for dette billede kan ses via linket her.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at tage flere studie billeder af andre udøvere for andre sportsgrene, måske for at lave en lille serie.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*