Ugens billede – Kongeskibet Danmark

Kongeskibet Danmark

Et lidt ældre billede af Kongeskibet Danmark, som jeg aldrig har fået vist frem. Billedet er taget i 2009 da Kongeskibet Danmark lagde til kaj i Århus en juli morgen. Jeg stod op en morgen kl fem, for at være klar på havnen, når solen stod op. Og det passede perfekt med en rimelig klar himmel, stille vand, og solen som stod direkte mod Kongeskibet.

Jeg har altid godt kunnet lide Kongehuset og Kongeskibet. Jeg er ikke super royalist, men der er nu alligevel noget flot og pompøst ved kongehuset. Jeg har et par gange været nede på havnen i Århus, når kongeskibet er ankommet, men det er ved at være nogle år siden. Det er nok heller ikke sidste gang, at jeg tager billeder af nogle fra Kongehuset, Kongeskibet eller et af slottene. Det minder mig om, at jeg burde tage ud til Marselisborg Slot mens der stadig ligger sne.

2 Comments

  1. Mike Hoff januar 25, 2013 at 16:37 #

    Tjaa, det betalte sig at stå tidligt op 😉
    Flot billede

    • Allan Høgholm januar 25, 2013 at 18:41 #

      Tak Mike. Det er til tider svært at komme tidligt op. Når jeg står tidligt op, for at komme ud og tage billeder i solopgangen, så kigger jeg altid ud af vinduet, som himlen er rimelig klar og om solen er fremme. Hvis den ikke er det, kan jeg godt finde på at gå i seng igen 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*