Ugens billede – Randers FC vinder bronze i Superligaen

Randers FC - FCK - Superliga på AutoC Park

Igår aftes var jeg på AutoC Park i Randers, for at fotografering kampen Randers FC mod FC København. Kampen endte med en sejr til Randers FC på 1-0, og samtidig tabte Aab til AGF. Dermed havde Randers FC sikret sig bronze i denne sæson.

På billedet er det Randers FC’s Jonas Kamper som jubler sammen med sine små piger, går jeg hvert fald udfra. De to piger kom løbende ind på banen, efter at kampen var færdig. Jeg har også nogle billeder af hele holdet som jubler, men jeg syntes egentlig dette billede er lidt sjovere og anderledes.

2 Comments

  1. Jesper Videbæk maj 19, 2013 at 16:47 #

    Herligt og anderledes billede.
    Det er vel godt nok med bronze når man har to guldklumper. 😉

    • Allan Høgholm maj 21, 2013 at 13:17 #

      Jeg kunne heller ikke stå for det. Jeg kunne også godt tænke mig, at vise billedet til Jonas Kamper. Men jeg har ikke lige kontakt til ham 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*