Ugens billede – Sælsafari på Helgoland

20091210-Saelsafari-til-Helgoland_0039

I den kommende weekend tager jeg endnu engang til Helgoland ved Tysklands vestkyst, lidt syd for Rømø. Det bliver min tredje tur siden 2009. Jeg glæder mig meget, og håber på noget rigtig godt vejr.

Jeg tager til Helgoland igen, da jeg rigtig godt kan lide øen. Det er så hyggeligt at være afsted i januar, solen står aldrig rigtig højt, hvilket giver mere lækkert lys, når solen altså er fremme. Og når først solen er gået ned, kan man ikke lave så meget andet end at hygge sig med de andre fotografer og kigge billeder.

Jeg tager også afsted fordi jeg er blevet en bedre fotograf siden sidst, jeg har fået bedre udstyr, både kameraer og objektiver. Men jeg har f.eks. også en Ground pod fra Hilmer og Koch, som jeg regner med at tage med, for at kunne tage billeder helt nede ved stranden af de små fugle og sæler. Jeg har planer om både at medbringe min 300mm og min 500mm. Der kommer forhåbentlig nogle billeder engang i næste uge.

Tag også et kig på billederne fra min seneste tur til Helgoland i 2010. Jeg har netop opdateret billederne.

Sæler på Helgoland

Fugle på Helgoland

20091212-Saelsafari-til-Helgoland_0308

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*