Wildlife Photographer of the year 2013

Wildlife photographer of the year 2013Hvert år afholdes der en international konkurrence for naturfotografer. Den afholdes af The Natural History Museum i England. Der er forskellige kategorier man kan deltage i så som dyre portræt, dyre adfærd, botanisk verden, unge fotografer og flere andre.

Resultatet af konkurrencen blev i år offentliggjort d. 15 oktober i London. Vinderne i de forskellige kategorier kan ses via linket her. På samme tid frigives en bog med alle vinder billederne, og billederne som kommer lige efter.

Bogen kan købes via linket her.

Jeg har de sidste tre år købt denne bog da jeg godt kan lide at få billederne på trykt, det gør blot billederne endnu flottere, og man kan sidde og nærstudere detaljerne. Jeg modtog dette års bog igår med posten. Jeg burde også fremkalde flere af mine egne billeder, men det får jeg forhåbentlig gjort på et tidspunkt. Det kunne også være fedt en dag selv, at have et billede med i bogen, men først skal jeg vist have indsendt et par billeder til selve konkurrencen.

Inden for de sidste par måneder, er der også kommet en anden bog med natur billeder fra Natural History Museum. Det er Master of Nature Photography, som samler billeder fra nogle af de bedste naturfotografer, hvor fotograferne får mulighed for at vise deres bedste billeder, og fortælle lidt om det. Tjek den ud, hvis det har interesse.

The Masters of Nature Photography: Wildlife Photographer of the Year

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*