X-Factor finale i Jyske Bank Boxen

X-Factor finalen i Jyske Bank Boxen, Danmark, 2015

Den 8. sæsons X-Factor finale blev fredag aften afholdt i Jyske Bank Boxen i Herning. Jeg var afsted for Gaffa for at fotografere eventet.

Jeg har ikke selv fulgt så meget med i X-Factor de sidste par sæsoner, men jeg syntes alligevel at det kunne være sjovt at komme til det store X-Factor finale show i Boxen. For det er virkelig et stort og flot show, så kan man altid diskutere kvaliteten af deltagernes evner.

Jeg har ikke tidligere været til et X-Factor finale show, så jeg vidste ikke lige hvad jeg skulle forvente. Jeg blev dog lidt skuffet over at se, hvorfra jeg skulle fotografere showet. Min placering var nemlig 15 meter fra det nærmeste af scenen, bagved dommerbordet. Så når deltagere var længst inde på scenen, så kunne de være 50-60 meter fra mig. Og i det mellemrum på 15 meter mellem hvor jeg stod og dommerbordet var der publikummer, som jeg skulle fotografere henover hovedet på. Det var mildt sagt ikke optimale forhold.

Jeg forhørte mig lidt om, om det ikke var muligt at få en bedre placering. Men så skulle jeg åbenbart have været til generalprøven om eftermiddagen, hvor fotograferne kunne være kommet helt tæt på. Så jeg måtte nøjes med billeder fra distancen med publikum i forgrunden.

Men man kan ikke komme udenom at X-Factor finaleshowet er rigtig stort, faktisk nok det største enkeltdags musikarrangement, som jeg har fotografere til. DR meldte da også ud i løbet af dagen igår, at der kommer endnu en sæson til næste år. Og efter at have været til finaleshowet er jeg ikke overrasket, og der skal også nok være masser af opmærksomhed omkring showet til næste sæson.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*