Yamaha SuperCross og Freestyle show 2014


Yamaha Super Cross i Jyske Bank Boxen 2014I lørdags var jeg til Yamaha SuperCross og Freestyle show i Jyske Bank Boxen. Det var jeg også for to år siden. Det var Danmarks Motor Union som spurgte om jeg ville tage nogle billeder for dem. I år var det 20. gang at der blevet afviklet SuperCross show i Messecenter Herning.

Jeg må indrømme, at jeg var lidt spændt på at skulle af sted. For ca. en måned tidligere omkom den danske motorcross kører Kasper Lynggaard netop under en Supercross arrangement i Tyskland. Det var ikke en kører som jeg selv kendte, men jeg havde set ham flere gange til Motocross løb rundt omkring i Danmark. Kasper Lynggard blev også mindet i løbet af aftenen med en minde video. Den er dog ikke online endnu, men en anden rigtig flot video med ham kan ses her.

Yamaha Super Cross i Herning køres over to dage. To løb af 8 omgange fredag og gentager de lørdag, og den bedst placerede over de to dage samlet vinder. Yamaha SuperCross Herning. Imellem de to løb er der hver aften Freestyle show, blandt andet med Robbie Maddison, som skulle være verdens pt. bedste Freestyle kører, og han har også medvirket i den seneste James Bond film Skyfall.

Som afslutning på aftenen var der igen Freestyle show, hvor de sluttede af med at lave et loop med to personer på Motocross cyklen.

Se billederne i galleriet herunder

Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading