AGF DBU Pokalsemifinale 2016

AGF DBU Pokalsemifinale 2016

AGF DBU Pokalsemifinale 2016

I torsdags spillede AGF DBU Pokalsemifinale mod Aab. Hvis AGF kunne spille sig i DBU Pokalfinalen, ville det være første gang i 20 år.

Efter at første kamp i Aalborg endte 0-2 til AGF, så havde AGF et rigtig godt udgangspunkt. De kunne tabe med 1 mål, og så ville de stadig gå videre til Pokalfinalen mod FC København. Midt i første halvleg fik Aab bragt sig foran 0-1. I starten af anden halvleg bragte Aab sig på 0-2, og dermed var stillingen lige, og AGF skulle score for at gå direkte videre uden omkamp. Det sørgede Aab dog for kort efter med et selvmål til stillingen 1-2, og AGF havde kurs mod finalen. Et mål mere af Aab og AGF ville være nødt til at score 2 gange, på grund af reglen om fleste udebane mål. I overtiden fik AGF udlignet til 2-2 og dermed en sikker plads i DBU Pokalfinalen mod FC København d. 5 maj.

AGF DBU Pokalsemifinale 2016

Inden de sidste minutter af kampen havde jeg bevæget mig nede omkring AGF fansene. Jeg havde en formodning om nogle glade AGF spillere løbende ud til fansene, hvis AGF gik videre til finalen. Ved det sidste mål i overtiden var det dog ikke lige AGF spillerne, men AGF fansene som kom løbende imod mig. Som I nok har set i fjernsynet, så løb de forbi mig og ind på banen. På et tidspunkt var jeg omringet af AGF fans og kunne næsten ikke komme frem eller tilbage. Min Canon 400mm objektiv havde jeg placeret ved reklame banden, denne var jeg lidt bekymret for. Heldigvis blev AGF fansene hurtigt sendt ud blandt publikum igen, og jeg kunne komme hen til mit objektiv igen, som udover lidt mudder var i indtagt tilstand.

Der var lidt krise på stadion lige efter fansenes baneløbe. Man frygtede at det kunne ende med en diskvalifikation. Så hele AGF staben og spillere rendte rundt langs fansene for at få dem helt tilbage over hegnet. Det lykkedes så kampens dommer igen ville sætte kampen igang, og de sidste sekunder af kampen kunne blive spillet. Derefter var der vild jubel på stadion. AGF er i finalen for første gang i 20 år. Forhåbentlig er jeg med til finalen i Parken d. 5 maj mod FC København.

Se billederne fra kampen i galleriet herunder


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *