Bakken Bears i finalen


Bakken BearsBakken Bears har endnu engang spillet sig i finalen, eller de har faktisk allerede spillet de første fem finale kampe. Og i aften spiller de kamp nummer seks mod Svendborg Rabbits, deres modstander i finalen igennem flere år. Pt. er stillingen i finalen 3-2 til Bakken Bears, så hvis de vinder i aften, så er de danske mestre, ellers bliver det til en alt afgørende sidste finale kamp på torsdag i Svendborg.

Jeg ville egentlig have vist disse billeder da de spillede sig i finalen, men nogle udfordringer gjorde at jeg måtte vente til nu. Disse udfordringer skriver jeg om i et kommende indlæg på bloggen. Det var nogle problemer med en harddisk, og dermed at få adgang til billederne.

Jeg har udvalgt en stribe billeder fra den forgangne sæson, men har undladt billeder fra finalerne. Jeg tager omkring 400-600 billeder pr. kamp, og udvælger omkring 30-50 billeder som bliver lagt i Bakken Bears Flickr galleri. Så der er en del billeder at vælge udfra. Jeg har valgt udfra hvilke der er gode kamp situationer, nogle sjove situationer eller hvor spillerne har en god reaktion eller ansigtsudtryk.

Blandt billederne er der også fra deres Pokalsejr i januar måned over Hørsholm 79ers.

Se billederne i galleriet herunder

Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading