Caroline Wozniacki Serena Williams til Champions Battle i Jyske Bank Boxen

Caroline Wozniacki Serena Williams til Champions Battle i Jyske Bank Boxen

Caroline Wozniacki Serena Williams til Champions Battle i Jyske Bank Boxen

Caroline Wozniacki Serena Williams til Champions Battle. For omkring en måned siden blev der afviklet Champions Battle hvor Caroline Wozniacki og Serena Williams spillede en opvisningskamp i Jyske Bank Boxen i Herning. Først spillede en herredouble med danske Frederik Løchte Nielsen sammen med Jonathan Marray fra Storbritannien mod Horia Tecau og Jean-Julien Rojer.

Sidste år blev der også afviklet Champions Battle i Jyske Bank Boxen, hvor Serena Williams spillede damesingle mod Ana Ivanovic.

Sidste år havde jeg kun min Canon 300mm med, men i år havde jeg både min Canon 300mm med og min nye Canon 400mm med. Det var måske lidt overkill med begge, men jeg kunne godt tænke mig at prøve med 400mm’eren, og hvis jeg synes jeg kom for tæt på med den, så kunne jeg efterlade den i presserummet. Men jeg skød lidt med begge, og med 400mm’eren kom jeg nok lidt tæt på. Den havde hvert fald nogle begrænsninger, når spillerne kom for tæt på.

Se billederne i galleriet herunder


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.