Danmarks Fodboldlandshold mod Island

Danmarks Fodboldlandshold mod Island i fodbold i en venskabskamp på MCH Arena i Herning.

Det Danske Fodbol Landshold mod Island i fodbold på MCH Arena i Herning.

Torsdag før påske spillede Danmarks Fodboldlandshold mod Island i en venskabskamp på MCH Arena i Herning. Det var vores nye landstræner Åge Hareides første kamp som dansk landstræner og det endte med en 2-1 sejr til Danmarks Fodboldlandshold efter en Islandsk scoring i slut minutterne. Nicolai Jørgensen fra FCK scorede de to danske scoring.

Det var min første fodbold landskamp hvor jeg var afsted som fotograf. Jeg har kun fotograferet lidt til en landsholds træning i Aarhus for en del år siden. Jeg søgte om adgang for en del år siden, men fik et afslag. Siden har jeg dog fået væsentlig mere erfaring med sports fotografering, og fotografere også fast i Superligaen for Getty Images.

Kampen forløb egentlig meget lige som en international klub kamp. Spillerne kommer ind på banen og stiller op midt på banen mens national melodien bliver spillet. Derefter samles hver hold til et hold billede for fotograferne og derefter går kampen igang. Vi fotografer måtte kun sidde bag baglinen lige som til FC Midtjyllands Europa Leauge kampe. I Superligaen må vi også side op langs siddelinen.

Se mine billeder fra kampen i galleriet herunder


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *