FCM mod FCK i Superligaen

FCM - FCK - Superliga på MCH ArenaI fredags skulle FC København spille deres første udekamp i Jylland i foråret. Kampen var mod FC Midtjylland. Kampen endte uafgjort 2-2 efter et flot comeback af FCK. Sidste scoring var af Andreas Cornelius, og jeg var næsten helt perfekt placeret ved målet, så jeg fik et par gode billeder efter scoringen.

I min kalender stod kampen godt nok til torsdag, men den blev flyttet for nogle måneder siden, hvilket jeg ikke lige var opmærksom på. Men det passede egentlig helt fint for mit vedkommende alligevel. Når dette kommer på bloggen, har jeg allerede været til endnu en FCK kamp. De spillede nemlig mod Silkeborg mandag aften. Direkte efter Silkeborg kampen kørte jeg tilbage til Århus, for at tage nogle få billeder til en Bakken Bears kamp.

Dette var første hele kamp, hvor jeg brugte min monopod til at understøtte min Canon 300mm. Normalt plejer jeg at håndholde kamera og objektiv, da jeg syntes at jeg hurtigere kan reagere på den måde. Men på grund af nogle problemer med ryggen de sidste par uger, bliver jeg nok nødt til at ændre holdning. Jeg skal hvert fald lige vænne mig til at bruge monopod, da jeg flere gange syntes at monopodden er i vejen.

Se billederne i galleriet herunder.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*