Godt nytår og opdatering af galleriet

Godt nytår

Godt nytår og billeder med Fuji X-E2

Først og fremmest vil jeg ønske Godt nytår til jer, som ikke følger med på Facebook, Twitter eller Google Plus.

Jeg ville egentlig have postet dette indlæg lidt tidligere, men jeg fandt ud af at min tidligere galleri opsætning ikke fungerede så godt på mobile enheder, som f.eks. min egen iPhone. Og når halvdelen af besøgende på min hjemmeside kommer fra mobile enheder, så fungere det bare ikke.

Hvis du bruger en mobiltelefon eller en tablet, prøv at klik galleriet herunder op, eller forsøg med mit forrige indlæg om KMD Ironman 70.3 Aarhus 2014. Skift mellem billederne og klik galleriet væk igen. Tidligere var der nemlig problemer med at skifte mellem billederne, og klikke galleriet væk. Jeg håber det er muligt hos dig nu.

Disse billeder tog jeg nytårsaften på Bispetorv i Aarhus, hvor der blev fyret masser af fyrværkeri. Jeg kom dog ikke frem før nogle minutter efter midnat, så jeg havde ikke tid til at finde det bedste sted, og få taget nogle testskud. Og så skulle jeg hele tiden passe på fulde folk, raketter som blev fyret af langs jorden og at der ikke var nogle som stødte ind i stativet.

Billederne er alle taget på stativ med en lukketid mellem 5 sekunder og op til 30 sekund. Det første billede har en lukketid på 15 sekund. ISO’en var 400 på alle billeder, og blænden var mellem 8 og 14.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.