Louis van Gaal press conference

Louis van Gaal press conference

Louis van Gaal press conference. FC Midtjylland mod Manchester United i UEFA Europa League ved Herning Arena i Herning, d. 18 Feb 2016 : (Photo by Allan Høgholm Photography www.hoegholm.dk)

Efter kampen mellem FC Midtjylland og Manchester United i UEFA Europa League, var jeg til Louis van Gaal press conference. Nu har jeg vist billederne fra selve kampen på siden her, og så synes jeg det var lidt sjovt at samle billederne fra pressemødet.

Jeg synes nemlig det er lidt sjovt hvilke udtryk man kan fange på et pressemøde. Jeg har også medtaget nogle billeder af Jess Thorup fra FC Midtjylland. Louis van Gaal og Manchester United tabte kampen til FC Midtjylland. Så man vil nok kunne se at Louis van Gaal ser lidt mere alvorlig ud, hvor Jess Thorup er lidt mere smilende.

De fleste af billederne er taget med min Canon 400mm, hvor jeg rigtig kan komme tæt på, uden egentlig selv at være tæt på. Jeg kunne også godt sidde på første række til pressemødet, men så kunne jeg ikke bevæge mig så meget rundt. Ved at sidde ud til siden med min 400mm kunne jeg bevæge mig lidt rundt, uden at gå ind foran tv-kameraerne.

Se flere billeder i galleriet herunder

Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading