Rubjerg Knude Fyr Nordjylland

Rubjerg Knude Fyr Nordjylland 2016

Rubjerg Knude Fyr Nordjylland 2016, 20160227 - (Allan Høgholm Photography, www.hoegholm.dk)

For omkring en måned siden, i slutningen af februar måned, var jeg en tur i Nordjylland, nærmere bestemt Rubjerg Knude Fyr Nordjylland. Egentlig skulle til Frederikshavn for at sælge et Fujifilm objektiv jeg købte sidste år. Og så tænkte jeg at det kunne da blive en fin tur, at køre til Frederikshavn og derefter vest over til Rubjerg Knude Fyr. Og da vejret så ud til at blive rigtig godt så tog jeg afsted. Jeg spurgte en anden fotograf om han ville med, så jeg ikke bare skulle alene afsted.

Vi ankom til Rubjerg Knude Fyr omkring halvanden time før solnedgang, og bevægede os ellers rundt omkring fyret, for at få billeder fra forskellige vinkler. Vi blev vist et par timer efter solnedgang. Selvom solen er gået ned, så er der stadig lys og til allersidst er der kun lys i horisonten.

Se billederne af Rubjerg Knude fyr i galleriet herunder


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *