Tina Dickow Steffen Brandt Alene sammen igen

Tina Dickow Steffen Brandt Alene sammen igen

Tina Dickow og Steffen Brandt Alene sammen igen i Musikhuset Aarhus, d. 9 Mar 2016: (Photo by Allan Høgholm Photography, www.hoegholm.dk).

Onsdag aften var jeg til koncert med Tina Dickow og Steffen Brandt Alene sammen igen i Musikhuset Aarhus Store Sal. De har spillet flere koncert rundt om i landet, og blandt andet to koncerter i Musikhuset Aarhus. Til oktober kommer de tilbage igen og spiller to koncerter. Begge koncerter i Aarhus i denne omgang har været udsolgt længe.

Til koncerterne er det kun Tina Dickow, Steffen Brandt, to guitarer og et par fodpedal tommer som skal udfylde hele koncerter. Musikken er en blanding af Tina Dickow og TV2 sange, næsten allesammen i mere nedtonede udgaver. Egentlig af Tina Dickows numre er blevet oversat til dansk. Imellem sangene fortæller de små sjove historier.

Som altid måtte jeg kun fotografere under de første 3 numre, derefter kunne jeg gå op bagved sammen med en af vagterne og lytte til et par numre. Samlet fik jeg taget 206 billeder under de 3 numre, hvilket er meget lavere end jeg normalt får taget. Pga. at numrene var meget stille, blev jeg nødt til at tage hensyn til publikum og kunne derfor ikke bare skyde løs med billeder. Det var et spørgsmål om timing at fange de gode situationer, og undgå at gøre det i de helt stille passager af musikken. I den hensende er det nemmere at fotografere en rock koncert, for der kan publikum slet ikke høre mine kameraer.

Se flere billeder i galleriet herunder


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *