Lin Dan ved Yonex Denmark Open i badminton


Yonex Denmark Open 2014 in Odense Idrætspark

Endelig fik jeg mulighed for at tage billeder er verdens bedste badmintonspiller kinesiske Lin Dan. Han stillede nemlig op til denne uges Yonex Denmark Open i Odense, så jeg var smuttet til Odense for at tage billeder af hans første kamp mod Chou Tien Chen fra kinesisk Taipei.

Lin Dan stillede også op for nogle år siden, men da var jeg ikke afsted til de første kampe i turneringen. Så da jeg endelig kom afsted, så havde han trukket sig. Når man selv har spillet badminton i en del år, så er det altså noget helt særligt, at se sine idoler spille, og få mulighed for at fotografere dem.

Desværre er Lin Dan allerede uden af turnering i 2. runde, da han trak sig med en skade. Han skulle ellers have mødt danske Jan Ø. Jørgensen. Så nu er jeg glad for, at jeg kom afsted til de først kampe. Jeg skal også afsted fredag og lørdag.

Se flere billeder i galleriet herunder


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.