Ugens billede – Peter Gade


I næste uge afvikles Yonex Denmark Open i badminton i Odense. Det bliver Peter Gades sidste i sin karriere, for Peter Gade har meldt ud, at han indstiller karrieren som badminton spiller når dette år ender. Han mangler tre turneringer, deriblandt Copenhagen Masters, og så slutter han af med en opvisnings kamp mod verdens bedste Lin Dan fra Kina i d. 27 december.

Som en mangeårig badminton spiller, har jeg selvfølgelig selv altid set op til Peter Gade. Derfor er jeg også rigtig glad for, at jeg har fået adgang til at fotografere under Yonex Denmark Open i næste uge. Jeg har været til Denmark Open de sidste tre år i Odense og jeg ser frem til at følge Peter Gade i sin sidste Denmark Open.

Billedet herover er fra sidste års Yonex Denmark Open.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.