Ugens billede – Yonex Denmark Open i badminton


Chen Long at Yonex Denmark Open 2013

Onsdag var jeg i Odense til Yonex Denmark Open i badminton. Det skal jeg også resten af weekend, da jeg skal tage billeder for Danmarks Badminton Forbund (DBF). Jeg skal tage en masse billeder rundt omkring turneringen, en rigtig sjov og spændende opgave.

Ovenstående billede er af Chen Long, som vandt bronze til OL i London i herresingle. Han stod og lurede i kanten af bagområdet, da jeg begyndt at tage nogle billeder af ham. Pludselig fik han øje på mig, og kunne ikke lade være med at smile. Jeg syntes det siger meget, at han kort før han skal ind og spille har overskud til dette.

Yonex Denmark Open 2013

Jeg fangede også dette billede kort efter ankomsten til Odense. Det er en situation som jeg ikke tidligere har oplevet, selvom jeg selv har spillet badminton i ca. 15 år på turneringsplan. Den hvide spiller laver en kort bold oppe ved nettet, som den gule spiller fra Malaysia når op og slår på, han er oppe og tappe til bolden. Uheldigvis drejer bolden sig sådan, at den sætter sig fast i nettet med fjerne nedad og der bliver den siddende. Jeg kendte ikke til reglen i forvejen, men det forholder sig sådan at hvis bolden sidder med korkproppen i midten, så spilles bolden om. Men hælder den til den ene eller den anden side, så taber spilleren bolden til den side, som bolden hælder.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.