Yonex Denmark Open 2012


Yonex Denmark Open in Odense 2012I den kommende uge kommer jeg til at bruge nogle aftener, og det meste af weekenden  i Odense til Yonex Denmark Open i badminton. Turneringen starter tirsdag med kvalifikations kampe for spillere som ikke direkte er kvalificeret til turneringen. Onsdag starter de egentlig kampe, lørdag spilles semifinalerne og søndag finalerne.

Hvis du kan lide badminton, så tag en smut forbi Odense Idrætshal i den kommende uge. Se mere via siden her.

Billederne her er fra sidste år, hvor Peter Gade spillede turneringen for sidste gang, inden han helt stoppede på topniveau senere på året. Der var desværre ingen danske vindere af turneringen sidste år, men der er bestemt nogle muligheder i år. Jan Ø. Jørgensen i single, Christinna Pedersen og  Joachim Fischer i mix double og Mathias Boe og Carsten Mogensen i herredouble, kunne være nogle af mulighederne. Men ellers kan man også håbe på en lille overraskelse.

Sidste år prøvede jeg at fange nogle af de små situationer under kampene, istedet for kun at tage billeder af kampsituationer, som jeg måske gjorde året før, hvor jeg også var dernede.

Se billederne i galleriet herunder


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.