Yonex Denmark Open i badminton i Odense


Yonex Denmark Open i badminton afholdes de kommende dage og i weekenden i Odense Idrætshal. Det er fjerde år det bliver afholdt i Odense. Sidste år blev turneringen opgraderet til at være med i Super Series, hvilket betyder at de helt store stjerner er forpligtet til at deltage. Årene før er det alt for ofte endt med, at de store stjerner har meldt fra.

Denmark Open blev før Odense afholdt i Aarhus, men dengang var jeg aldrig til det, selvom jeg selv spillede badminton. Nu spiller jeg ikke badminton mere, og jeg har været de sidste tre år i Odense til Denmark Open. Jeg har også fået adgang til den kommende dages kampe, og jeg håber blandt andet at få nogle gode billeder af Peter Gade og evt. Lin Dan, hvis han stiller op.

Sidste år var jeg dernede tre dage\aftener. Fredag, lørdag og søndag. Jeg havde håbede at jeg også var der torsdag, for verdens bedste Lin Dan spillede torsdag, men sprang fra pga. en skade om fredagen.

Den kommende Denmark Open bliver Peter Gades sidste, derefter har han vist yderligere to turneringer, inden han indstiller karrieren på topplan. Jeg har selv fulgt ham i mange år, så jeg håber at kunne lave en god serie billeder med ham under turneringen. Han har dog selv udtalt, at han har nedsat sin trænings mængde, så måske kommer han ikke så langt.

Jeg har prøvet at ligge billederne op i et andet galleri, end jeg plejer. Giv gerne en kommentar om, hvordan det ser ud hos dig. Hvis det ikke fungere, så kan det hurtigt ændres til det gamle format.

Se alle billederne herunder.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.