Bryllup


Hvis I mangler en fotograf til jeres bryllup, så skriv til mig på info@hoegholm.dk eller via kontakt siden.

Portræt billeder

Min stil er naturlig, og forsøger at guide jer til nogle opstillinger, som I finder naturlige. Jeg kigger ofte efter 3-4 forskellige steder at tage billeder, så I får en varierende serie billeder. I samarbejde med jer prøver jeg at finde nogle steder, som I godt kan lide, og som evt. har en betydning for jer. Hvis det er muligt, vil jeg køre ud og se på stederne.

Reportage billeder

Mit mål er ikke at blive bemærket for meget, men det kan vist ikke helt undgåes. Jeg går rundt og observere hvad der sker, og prøver at fange de romatiske, sjove og hyggelige situationer som opstår i løbet af dagen. Det kan være børnene som leger med bedsteforældrene, jeres gæster som hygger sig og ligende.

Via linket her kan I se nogle reportage billeder fra resten af dagen, fra et af mine bryllupper sidste år.

Indledende samtale

Jeg foretrækker at mødes en times tid, enten inden vi indgår en aftale eller efter aftalen er indgået. Derved kan jeg lære jer lidt at kende, og I kan lære mig at kende. Forhåbentlig bliver I derved mere afslappende på selve dagen, når jeg skal tage billeder af jer, og det vil kunne ses på billederne.

Uforpligtende tilbud

Jeg kan lave et tilbud, som passer præcis til jeres dag. Jeg kan være med helt fra forberedelsen og indtil brudevalsen, eller kun fra vielsen til og med receptionen. Det er helt op til jer.

Skriv et svar