AGF vinder over Brøndby i Superligaen

AGF Brøndby Superliga

AGF Brøndby Superliga. I den forgange weekend gik Alka Superligaen igang igen. Og det er med AGF tilbage, efter en sæson i 1. division. I AGFs første kamp tilbage i Superligaen skulle de møde ærgerivalerne fra Brøndby IF.

Det er et par år siden, at jeg sidste tog billeder af en Superliga kamp mellem AGF og Brøndby på Aarhus Stadion. Sidste var i 2014, og inden da i 2013 også.

AGFs Mate Vatsadze scorede efter blot 11 minutter, derefter udlignede Brøndby efter 34 minutter, og den stilling holdt til pausen. 12 minutter inde i anden halvleg var det igen Mate Vatsadze, som scorede for AGF. Og denne stilling holdt kampen ud. De sidste 5 minutter var der dog vild fight omkring AGFs mål, hvor Brøndby gjorde hvad de kunne for at udligne. Men AGF fik bolden sparket væk hver gang.

Nu skal jeg ikke sidde og gøre mig super klog i fodbold, men umiddelbart synes jeg AGF spillede en rigtig god kamp. Og det var helt fortjent at de vandt kamp. Hvis de kan fortsætte med det spil, så tror jeg bestemt at de bliver i Superligaen. Det er lidt sjovere med Superliga kampe på stadion.

Dette var min anden kamp, med mit nye Canon 400mm objektiv. Første kamp var en Europa League kamp med Randers FC. Jeg synes allerede jeg havde bedre styr på det lange objektiv.

Se billederne fra AGF og Brøndbys kamp i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*