DM i enkeltstart i Hammel 2012


For et par uger siden, nærmere bestemt d. 21 juni blev der kørt DM i enkeltstart i Hammel vest for Aarhus. Det var først samme dag, at jeg blev opmærksom på, at der blev kørt DM i Hammel den weekend. Torsdag blev enkeltstarterne kørt, og i weekenden blev landevejsløbene kørt. Desværre faldt det sammen med Classic Race i Aarhus, så jeg måtte nøjes med enkeltstarten for herre torsdag aften. Men jeg ville godt have været til stede om søndag, for der blev kørt 20 omgange på en 10kilometers rundstrækning, blandt andet op af en stigning. Vejret var dog ikke så godt.

Enkeltstarten var en 39km rute med start inde i Hammel, og derefter et stykke udenfor byen, og til sidst afslutning i udkanten af Hammel. Enkeltstart er en af de nemmere discipliner at tage billeder af, da rytterne kommer kørende en efter en, men de kommer rigtig stærkt stadigvæk.

Favoritten til løbet var Jacob Fuglsang fra Radioshack Nissan Trek, sammen med Alex Rasmussen fra Garmin-Cervélo og Michael Mørkøv Saxo Bank. Alex Rasmussen kunne dog ikke leve op til forventningerne, og røg langt ned på listen. Jacob Fuglsang derimod klarede presset, og vandt det danske mesterskab i enkeltstart med en god margen til forfølgerne.

Dette bliver blot en hurtigt indlæg, for at vise billederne frem herpå siden, inden de bliver alt for gamle.

Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading