Hilmer & Kock Ground pod

Som jeg skrev om i sidst indlæg, så kan min normale Manfrotto tripod ikke holde til min Canon 500mm, og jeg kan heller ikke komme langt nok ned med den. Jeg købte derfor hurtigt efter min tur til Værnenge en Ground Pod fra Hilmer og Koch. Selvom jeg syntes prisen er til den høje siden, så er jeg nu alligevel glad for den. Jeg har siden været ved Værnenge igen, hvor den var meget nyttigt, til at komme helt ned i niveau med fuglene. Jeg tænker også, at den vil være helt perfekt på stranden på Helgoland, hvis jeg skal derned igen, og det skal jeg jo nok.

Ground pod’en fungere på den måde, at man placere slæden, som er vist på billedet på jorden. På skruen placere man sit stativhoved, i mit tilfælde er det et Gimbal hoved, så jeg har rimelig fri og hurtig bevægelse i alle retninger. Så placere man sig på knæene eller maven bag slæden og skubber den frem, hvis man vil tættere på fuglene. På grund af slædeformen, så kommer man uden problemer henover stranden eller igennem græs. Ground pod’en er forberedt til sløring, med hjælp af et elektrikerrør, som monteres på siden at slæden, så der laves en bue herover slæden. På elektrikerrøret monteres sløringen.

Mere info kan findes via linket herunder
http://hilmer-koch.dk/webshop/ground-pod/27-groundpod.html

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*