Bakken Bears reportage i kvartfinalen mod Hørsholm 79ers


Bakken Bears reportage

Bakken Bears er for tiden i gang med slutspillet i basketballligaen. I anden kvartfinale fik jeg lov til at lave en reportage for Bakken Bears i udekampen mod Hørsholm 79ers i Hørsholm Hallen. Jeg havde fået lov til at være med i bussen frem og tilbage, og i omklædningsrummet før, under og efter kampen. Næste kamp for Bakken Bears er første semifinale kamp torsdag d. 9. april på hjemmebane mod Team Fog Næstved.

Jeg har været tilknyttet som fotograf og sponsor hos Bakken Bears i seneste fem sæsoner. Vi har tidligere snakket om at lave sådan en reportage serie, men det har ikke lige passet. En anden fotograf har også gjort det samme for nogle år siden. Vi snakkede lidt om hvad ville være mest interessant, en hjemmekamp eller en udekamp, og blev enige om at en udekamp med bustur måske var lidt mere interessant. Det ville også give nogle flere muligheder for billeder og noget mere tid til at tage billederne.

Min tanke med reportage serien for Bakken Bears var at tage nogle billeder, som jeg normalt ikke tager. F.eks. at vise lidt af hvad spillerne laver i bussen på vej til kamp, hvad de laver inden kamp, efter kampen og i bussen på vej hjem. Derfor tog jeg heller ikke så mange kamp billeder, som jeg ellers ofte tager. Jeg havde mere fokus på hvad der skete omkring udskiftnings bænken. Jeg har også allerede flere tanker om, hvordan jeg kunne have gjort det bedre, og nogle ting jeg skal have i tankerne til en anden gang.

Alle billederne i bussen er taget med mit Fuji kamera, som havde en perfekt størrelse til at komme rundt i bussen med. Derimod brugte jeg mit Canon DSLR kamera i hallen, hvor det skulle gå lidt hurtigere.

Jeg har forsøgt at opsætte billederne som en bog i Adobe Lightroom, og så udprintet dem på Jpeg billeder. Så får I forhåbentlig fornemmelse af at kigge i en bog, og kan se at billederne og siderne hænger sammen.

Se reportage serien herunder, og kom gerne med en kommentar til billederne og serien.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.