Champions Battle med Serena Williams og Ana Ivanovic i Jyske Bank Boxen

Champions Battle ved Jyske Bank Boxen i Herning, 2014

Onsdag aften spillede Serena Williams og Ana Ivanovic  en opvisning kamp i Champions Battle i Jyske Bank Boxen. Det var første gang der blev spillet tennis i Jyske Bank Boxen, som virkede til at være rigtig godt besøgt denne aften.

Og når man skal afholde en debut, så kan man ligeså godt gøre det med et brag, og skaffe verdens nummer et og fem i damesingle, Serena Williams og Ana Ivanovic. Inden damesingle kampen, blev der også spillet en herredouble, men billeder fra den kamp, kommer en anden dag.

Det er lidt sjovt, at se disse spillere spille i virkeligheden. Så får man meget mere respekt for dem, for der ligger virkelig noget power og præcision bag slagene. Specielt herredouble gik virkelig stærk og blev spillet meget tæt på nettet.

Jeg har engang tidligere fotograferet tennis, da Caroline Wozniacki spillede en opvisning kamp i Aarhus, inden hun for alvor slog igennem. Derfor var jeg også lidt spændt på, hvordan det ville gå. Men jeg er egentlig godt tilfreds.

Se flere billeder i galleriet herunder, og lad mig høre hvad du syntes?

2 Comments

  1. Ole Steen Bornak november 23, 2014 at 15:49 #

    Flotte billeder Allan. Du har du som sædvanligt gjort til topkarakter.

    • Allan Høgholm november 23, 2014 at 19:45 #

      Mange tak Ole, det er jeg glad for at høre. Jeg var lidt spændt på at skulle derude, da det er en del år siden, at jeg har fotograferet tennis sidst 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*