FC Midtjylland mod Manchester United i UEFA Europa League

FC Midtjylland Manchester United Europa League

FC Midtjylland mod Manchester United i UEFA Europa League ved Herning Arena i Herning, d. 18 Feb 2016 : (Photo by Allan Høgholm Photography www.hoegholm.dk)

FC Midtjylland Manchester United Europa League

I sidste uge spillede FC Midtjylland mod Manchester United i UEFA Europa League på Old Trafford i Manchester. Ugen før var det på hjemmebanen på MCH Arena. De gik videre fra UEFA Europa League gruppespillet, efter at have vundet over Club Brugge i den sidste gruppekamp. Derefter trak de Manchester United i næste runde.

Første kamp blev spillet i Herning, hvor FC Midtjylland lidt overraskende vandt 2-1, efter at de faktisk startede med at komme bagud. Og anden kamp blev spillet i sidste uge hos Manchester United på Old Trafford. Her tabte FC Midtjylland desværre med hele 5-1, og røg derfor ud af UEFA Europa League.

Som altid når det er internationale UEFA kampe, så må man kun sidde bag målene. Jeg starter dog altid oppe ved udskiftnings bænkene, når spillerne løber ind på banen, for at fange nogle billeder af spillerne som løber ind og lidt nær billeder af trænerne. Efter indløbet stiller spillerne op til et hold billede, og så går kampen igang, hvor vi fotografer skal være bag banen.

En lille sjov historie omkring kampen, hvor der ved indløbet var to udvalgte drenge som løb ind med spillerne. Den ene af drengene var søn af en fotograf som jeg kender. I kan se nogle billeder af ham under indløbet via linket her. Og læse lidt om hvor stor en oplevelse det er for en ung dreng, at løbe ind med stjernerne fra Manchester United.

Se flere billeder fra kampen i galleriet herunder


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *