Først billeder med Fuji X-E2

Først billeder med Fuji X-E2

Her er så de første billeder med Fuji X-E2. Dem tog jeg d. 2 januar på en lille gåtur rundt i centrum af Aarhus. Mit tanke var at tage lidt billeder, som viser dagen efter nytårs aften. Selvfølgelig skulle jeg have været afsted d. 1 januar, men det kom jeg ikke lige.

Jeg havde medbragt fire objektiv 4 objektiver, 23mm, 35mm 60mm makro og 50-230mm. Størstedelen af disse billeder er taget med makro objektivet, da jeg ville have testet hvor hurtigt det er til at fokusere.

Normalvis når jeg går rundt med mit DSLR udstyr, så kommentere folk på det store kamera og objektiv. Og spørger hvilken avis det kommer i. Men med Fuji kameraet fik jeg kommentarer at det var ærgerlig at jeg ikke var fra avis. Og da jeg var ved at skifte objektiv på et tidspunkt kommenterede en, at jeg da skulle have haft et ekstra kamera med.

Til de kommentarer kunne jeg jo blot tænke, at jeg da også nemt kunne være fra en avis, selvom jeg havde et mindre kamera. Og til kommentarer om ekstra kamera, at jeg faktisk havde et ekstra kamera derhjemme, men jeg specifikt havde valgt at lade det blive hjemme, for ikke at have for meget udstyr med.

Se flere billeder i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*