Grøn Koncert Aarhus 2011

Grøn Koncert Aarhus 2011

Igår kom Grøn Koncert Aarhus 2011 karavanen nok engang forbi Århus, for at levere en dag med god musik under åben himmel. For tredje gang havde jeg fået pressearmbånd, så jeg havde mulighed for at komme i fotograven under de tre første numre fra hvert band. Programmede startede med Dúné, derefter Medina, De Eneste To, Tim Christensen, Kato & Friends, TV2, Kashmir og til at lukke dagen af Nik & Jay.

Grøn Koncert Aarhus 2011Jeg kom desværre lidt sent derude, så jeg nåede ikke så meget at Dúné’s koncert. Men resten af koncerterne, var jeg til. Til Nik & Jay’s koncert, fik vi endda lov til, at være under hele koncerten. At tage billeder til Grøn Koncert kan være lidt en ufordring, specielt hvis man ikke er så høj. Scenen er nemlig ca. 2 meter høj, derfor fik jeg heller ikke brugt mit vidvinkel objektiv så meget. Vejret til Grøn Koncert i Århus var rigtig godt. Det har det til gengæld ikke været, de sidste par dage i Esbjerg og Randers, hvor der har været kraftigt regnvejr. Idag er Grøn Koncert i Ålborg.

Der var ikke noget specifikt band, som jeg var taget derud for, det skulle det lige være De Eneste To. Alle andre bandsene har jeg nemlig taget billeder af tidligere, nogle endda flere gange. De Enene To har jeg ikke tidligere været til koncert med. Jeg tager mest derud på grund af den gode stemning, den gode musik og så muligheden for at få nogle gode billeder.

Jeg er glad for, at det ikke regnede i Århus, men høj solskin er heller ikke så godt til koncert fotografering. Når solen står direkte på scenen, og nogle musikere står i mørkt tøj, så giver det en meget hård kontrast mellem det lyse og det mørke. Til forskel fra de tidligere år, så prøvede jeg igår, at tage lidt flere billeder af publikum, så det ikke blot var af koncerterne. Det var specielt af børn, som var oppe på deres forældres skuldrene, noget som jeg altid syntes giver et godt billede.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*